Ανακοίνωση:

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου η τεχνολογία και η εκπαίδευση πάνε χέρι-χέρι, για την επίλυση προκλήσεων του πραγματικού κόσμου και τη δημιουργία αποτελεσματικών λύσεων. Η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της εκπαίδευσης και του επιχειρηματικού κόσμου αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς. Για το σκοπό αυτό, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας με την Netcompany-Intrasoft, μέλος του δανέζικου ομίλου Netcompany A/S, την μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα και μία από τις πιο σημαντικές στην Ευρώπη.

Αυτή η μοναδική συνεργασία στοχεύει να προωθήσει περαιτέρω την προώθηση της εφαρμοσμένης επιστημονικής έρευνας, τη διάδοση γνώσεων υψηλού επιπέδου και την εκπαίδευση των φοιτητών μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας με έμπειρα στελέχη της εταιρείας. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας στον κλάδο με την ακαδημαϊκή αριστεία του πανεπιστημίου, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε νέες προόδους και να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για τους φοιτητές.

Το Μνημόνιο υπεγράφη από τον Καθηγητή και Διευθυντή του ΠΜΣ Μιχαήλ Φιλιππάκη και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Netcompany-Intrasoft, Αλέξανδρο Μάνο.